Second Opinion Urologie

A Doua Opinie Medicala Gratuita

Pentru Tumorile Aparatului Urinar
PROSTATA – RINICHI – VEZICA

Second Opinion Urologie
A Doua Opinie Medicala Gratuita

Pentru Tumorile Aparatului Urinar

PROSTATA – RINICHI – VEZICA URINARA

Acces de la distanta la medicul urolog

In fata unui diagnostic care implica o interventie chirurgicala majora, prudenta si informatia corecta sunt esentiale pentru a lua cea mai buna decizie pentru sanatatea ta. Indiferent daca este vorba despre pietre la rinichi, adenom de prostata, cancer de prostata, cancer renal, tumori vezicale sau tumori renale, obtinerea unei a doua opinii medicale in domeniul urologiei poate aduce o perspectiva cruciala asupra situatiei tale.

Solicitarea unei second opinion de la un alt medic urolog, nu inseamnă neaparat ca nu ai incredere in medicul tau actual sau ca nu respecti recomandarile primului specialist. De fapt, este un pas responsabil în procesul tau de luare a deciziei, deoarece aduce in discutie diferite abordari medicale. In cazul afectiunilor precum pietrele la rinichi, adenomul de prostata, sau chiar cazurile severe de cancer de prostata sau cancer renal, opiniile multiple pot dezvalui tratamente alternative sau proceduri mai potrivite pentru situatia ta unica.

A doua opinie medicala de la un medic urolog te poate ajuta sa intelegi mai bine riscurile si beneficiile diferitelor optiuni de tratament. In cazul afectiunilor grave precum tumori vezicale sau tumori renale, ințelegerea profunda a implicatiilor poate ajuta la luarea deciziei corecte, în functie de preferintele si prioritatile tale personale.

Solicita GRATUIT a doua opinie medicala de la Dr.Gheorghe Niță, medic primar urologie cu peste 1000 de interventii minim invazive urologice.

Opinie medicala Dr Gheorghe Nita

CUM FUNCTIONEAZA ?

CUM TE AJUTA ?

Opinia unui medic cu experienta

Opinia unui medic cu experienta

Primesti o noua evaluare de la distanta a unui medic cu experienta in tratarea tumorilor aparatului urinar si a litiazei renale, pe baza analizelor medicale

Tratamente de ultima ora

Tratamente de ultima ora

Afli care sunt tratamentele de ultima ora de care poti beneficia aici in tara. Tratamente minim invazive: endoscopice, laparoscopice si robotice.
.

Iei cea mai buna decizie

Iei cea mai buna decizie

Te ajuta sa iei cea mai buna decizie pentru sanatatea ta si te asiguri ca: Diagnosticul este corect. Toate analizele necesare au fost efectuate. Primesti un tratament corect si actual.

Ce ai de pierdut daca nu esti suficient de bine informat

 • Sa accepti primul tratament propus si sa ai parte de tratamente invazive care NU sunt necesare
 • Sa fii tratat de un medic mai putin dispus sa comunice cu pacientii
 • Sa te operezi in strainatate unde cheltuielile cu tot ce tine de deplasare si operatie pot fi de 2-3 ori mai mari

ECHIPA MEDICALA

Echipa medicala

Adepți ai operatiilor minim invazive, laparoscopice, endoscopice si robotice, pe care le practica folosind tehnologii de ultima ora, pentru tumori la prostata, rinichi, vezica urinara si litiaza renala.

Dr. Gheorghe Niţă, medic primar urolog, doctor in stiinte medicale.  A realizat peste 1000 de interventii minim invazive urologice.

Dr. Mircea Onaca, medic primar urolog, supraspecializat in urologie oncologica. Experienta de peste 1000 de operatii urologice laparoscopice si robotice efectuate in Olanda si Romania.

testimoniale

CE SPUN PACIENTII NOSTRII

0
Recenzii Facebook Pozitive
0
Recenzii Google Pozitive

FORMULAR OPINIE MEDICALA

Solicita a 2-a opinie, doar daca ai fost diagnosticat cu una din afectiunile listate mai jos!

  ADAUGA PANA LA 3 FISIERE
  Poti adauga rezultatele analizelor sau diagnosticul primit!
  Fisierele pot fi de max. 4MB.
  Tipuri de fisiere permise: pdf, gif, png, jpg, jpeg.

  Sunt de acord sa fiu contactat pentru a primi informatiile solicitate.

  Am citit si sunt de acord cu Politica de Confidentialitate si cu Termenii si Conditiile e-Urolog.ro