Project Description

Ce este robotul daVinci Xi?

In interventiile chirurgicale urologice, tehnologia de ultima ora si tehnicile minim invazive joaca un rol important in refacerea rapida a pacientilor.

Robotul daVinci Xi reprezinta cea mai noua generatie de roboti chirurgicali care face performanta chirurgicala la cele mai inalte standarde din Europa, cu multiple beneficii pentru pacienti. Vizioneaza materialul video de mai jos…

Video robotul daVinci Xi

DaVinci Xi este un sistem computerizat, interpus intre chirurg si pacient, care imbunatateste prestatia chirurgicala a medicului.

Fata de generatiile anterioare daVinci Xi aduce urmatoarele avantaje tehnologice, superioare:

  • Vedere 3D si HD, care poate fi marita de 10 ori
  • 4 Brate multifunctionale, inteligente
  • La brate se ataseaza instrumente cu potential de rotire 540 grade si in 7 directii
  • Permite repozitionarea mesei de operatie in timpul procedurii
  • Rotirea sistemului 360 grade in jurul pacientului

Beneficii oferite de robotul daVinci Xi

Aceste avantaje tehnologice se traduc in urmatoarele beneficii…

Vizibilitate crescuta

Chirurgul are o vizibilitate foarte clara, marita de 10 ori si o vedere 3D in profunzime, pana la cele mai mici detalii.

Chirurgul executa miscari sigure

Robotul scaleaza miscarile chirurgului. O miscare ampla este tradusa intr-o microdisectie foarte fina, mai sigura si creste precizia miscarii.

Chirurgul ajunge in spatii pe care nu le-ar putea explora prin alte tehnici chirurgicale

DaVinci Xi permite medicului sa ajunga in spatii anatomice inguste, inchise sau greu abordabile prin chirurgia laparoscopica si protejeaza mult mai sigur structurile vitale.

Interventii chirurgicale de mare precizie in cazuri oncologice

Gesturile precise permit disectia milimetrica a structurilor bolnave sau lezate. Astfel, chirurgul este sigur ca a indepartat complet tumora si nu a afectat tesutul sanatos.

Pentru pacient, acest lucru inseamna o rata a complicatiilor mult scazuta fata de alte tipuri de operatii.

Patologii diverse in care daVinci Xi face diferenta

Doar in cadrul interventiilor chirurgicale urologice exista o varietate de interventii chirurgicale minim-invazive robotice, incluzand prostatectomia, chirurgia la nivelul rinichiului sau a vezicii urinare.

Unde poti beneficia de tehnologia superioara a robotului daVinci?

dr-gheorghe-nita-cu-robotul-davinci

In data de 14 februarie 2018 Ponderas Academic Hospital a lansat Primul Program Integrat de Chirurgie Minim Invaziva si Robotica din Romania. Acest program aduce in premiera in sistemul privat din Romania, doua sisteme de chirurgie computerizata, daVinci Xi.

Unul dintre roboti este destinat blocului operator, iar cel de-al doilea este instalat in Surgical Training Institute, centru dedicat instruirii continue a medicilor.

In cadrul Departamentului Urologie a Spitalului Ponderas Academic Hospital poti beneficia de interventii chirurgicale cu robotul daVincii Xi. Interventiile sunt efectuate de Dr. Gheorghe Nita, alaturi de Dr. Mircea Onaca.

Pentru Tratamentul Potrivit

Daca suferi de afectiuni ale prostatei, rinichilor sau a vezicii urinare.

INTREABA MEDICUL

Programare consult