>>>>Chirurgie Laparoscopica

Chirurgie Laparoscopica
Dr.Mircea Onaca si Dr. Gheorghe Nita

Chirurgia laparoscopica prin precizia foarte mare a operatiei, ofera multiple avantaje pacientilor, cum ar fi: recuperarea rapida si durere post operatorie minima, deci si o spitalizare de scurta durata.

In perioada 08 – 13 oct, Dr. Mircea Onaca, colegul nostru care lucreaza la Spitalul Sf. Anton Nieuwegein-Utrecht, Olanda, cu care colaborez de circa 1 an, s-a aflat in Romania.


Pacientii beneficiaza in tara, de experienta unui medic format in strainatate

Dr. Onaca are una dintre cele mai mari experiente din Olanda in chirurgia laparoscopica si robotica, mai ales in rezolvarea pe aceasta cale a tumorilor aparatului urinar (cancerul de prostata, cancerul de vezica urinara, cancerul renal).

Ma bucur sa pot face echipa cu un profesionist ca dr. Onaca. Astfel, pacientii nostri cu boli grave beneficiaza aici, acasa, de experienta unui medic format in strainatate.


Operatii laparoscopice
In cele doua zile am operat impreuna laparoscopic in cadrul clinicii Ponderas, 3 cazuri:

  • Un pacient cu stenoza de jonctiune pieloureterala si litiaza renala (ambele rezolvate in aceeasi interventie)
  • Un altul cu o tumora renala dreapta de 6 cm
  • Respectiv un caz cu cancer la prostata

Toate interventiile s-au desfasurat fara complicatii, toti pacientii externandu-se a 3-a zi postoperator.


Speaker la cursul de chirurgie laparoscopica

Pe 12 si 13 octombrie dr. Onaca a fost invitat ca speaker la cursul de laparoscopie organizat in cadrul clinicii Ponderas. De asemenea, a consultat pacienti care au nevoie de o „second opinion”.

Dr. Onaca se va reintoarce pe 16 noiembrie cand sunt programati doi pacienti cu tumori renale localizate (descoperite intamplator, de 2 cm) la care se vor efectua excizia laparoscopica a tumorilor, pastrand rinichiul (fara extirparea rinichiului).

Articole recente

Categorii

TESTIMONIALE

Apreciez că dr. Niță este un specialist desăvârșit, are un talent excepțional și o răbdare deosebită, reușind să comunice foarte bine cu pacienții
VIOREL CHINAN
Totul, pornind de la soluția medicală de avangardă până la disponibilitatea personalului și dotarea spitalului Ponderas, m-au făcut să simt că și în România poți beneficia de servicii medicale excelente…
RĂZVAN STOICESCU
Din punctul meu de vedere, dr. Niță pe langa faptul ca stie meserie, cand prescrie o solutie se gandeste in primul rand la binele pacientului…
CRISTI MAFTEI
 

PENTRU UN SFAT SAU TRATAMENTUL POTRIVIT!

Prostata – Rinichi – Vezica Urinara

Citeste si articolele…


2019-02-06T19:16:05+00:00februarie 6, 2019|Activitate|