>>>>Ureteroscopie Flexibila – Cluj Napoca

Ureteroscopie Flexibila
Cluj Napoca

In perioada 12-13 octombrie 2015 s-a desfasurat la Cluj primul curs de ureteroscopie flexibila si chirurgie intrarenala retrograda. Evenimentul a fost gazduit la Centrul de Aptitudini UMF Cluj si Clinica EndoPlus Cluj Napoca, sub coordonarea Prof. Dr. Ioan Coman si a dr. Marcel Rad.

Am fost invitat de organizatorii cursului pentru a prezenta notiuni privind utilizarea laserului in abordul flexibil retrograd si pentru a sprijini organizatorii in desfasurarea demonstratiilor live.


Curs ureteroscopie flexibila

In prima zi au fost prezentate notiuni teoretice si cei 6 cursanti au deprins notiuni de manevrare a instrumentarului flexibil folosind mulaje.
Operatii demonstrative

In a doua zi, in cadrul clinicii EndoPlus, au avut loc 3 demonstratii chirurgicale live cu participarea activa a cursantilor.

Am operat astfel demonstrativ (ureteroscopie flexibila cu litotritie laser) unul dintre cazuri cu litiaza renala, celelalte doua fiind operate de dr. Rad Marcel.

Toti participantii au apreciat calitatea cursului, exprimandu-si dorinta de a initia aceasta procedura moderna in clinicile de unde provin si invitandu-ne sa-i sprijinim la primele cazuri.

Articole recente

Categorii

TESTIMONIALE

Apreciez că dr. Niță este un specialist desăvârșit, are un talent excepțional și o răbdare deosebită, reușind să comunice foarte bine cu pacienții
VIOREL CHINAN
Totul, pornind de la soluția medicală de avangardă până la disponibilitatea personalului și dotarea spitalului Ponderas, m-au făcut să simt că și în România poți beneficia de servicii medicale excelente…
RĂZVAN STOICESCU
Din punctul meu de vedere, dr. Niță pe langa faptul ca stie meserie, cand prescrie o solutie se gandeste in primul rand la binele pacientului…
CRISTI MAFTEI
 

PENTRU UN SFAT SAU TRATAMENTUL POTRIVIT!

Prostata – Rinichi – Vezica Urinara

Citeste si articolele…


2019-02-06T18:38:14+00:00februarie 6, 2019|Activitate|