Ureteroscopie Flexibila
Cluj Napoca

In perioada 12-13 octombrie 2015 s-a desfasurat la Cluj primul curs de ureteroscopie flexibila si chirurgie intrarenala retrograda. Evenimentul a fost gazduit la Centrul de Aptitudini UMF Cluj si Clinica EndoPlus Cluj Napoca, sub coordonarea Prof. Dr. Ioan Coman si a dr. Marcel Rad.

Am fost invitat de organizatorii cursului pentru a prezenta notiuni privind utilizarea laserului in abordul flexibil retrograd si pentru a sprijini organizatorii in desfasurarea demonstratiilor live.


Curs ureteroscopie flexibila

In prima zi au fost prezentate notiuni teoretice si cei 6 cursanti au deprins notiuni de manevrare a instrumentarului flexibil folosind mulaje.
Operatii demonstrative

In a doua zi, in cadrul clinicii EndoPlus, au avut loc 3 demonstratii chirurgicale live cu participarea activa a cursantilor.

Am operat astfel demonstrativ (ureteroscopie flexibila cu litotritie laser) unul dintre cazuri cu litiaza renala, celelalte doua fiind operate de dr. Rad Marcel.

Toti participantii au apreciat calitatea cursului, exprimandu-si dorinta de a initia aceasta procedura moderna in clinicile de unde provin si invitandu-ne sa-i sprijinim la primele cazuri.

Articole recente

Categorii

TESTIMONIALE

Apreciez că dr. Niță este un specialist desăvârșit, are un talent excepțional și o răbdare deosebită, reușind să comunice foarte bine cu pacienții
VIOREL CHINAN
Pornind de la soluția medicală de avangardă, disponibilitatea personalului și dotarea spitalului Ponderas, inseamna servicii medicale excelente…
RĂZVAN STOICESCU
Din punctul meu de vedere, dr. Niță pe langa faptul ca stie meserie, cand prescrie o solutie se gandeste in primul rand la binele pacientului…
CRISTI MAFTEI
În urma operației de cancer la prostată am primit o foarte bună ingrijire medicală din partea domnului  doctor Niță Gheorghe
GHEORGHE PLESNILĂ
 

Pentru Tratamentul Potrivit

Daca suferi de afectiuni ale prostatei, rinichilor sau a vezicii urinare.

Afla mai multe…


2023-03-01T22:04:06+03:00

Alege platforma si distribuie articolul!

Go to Top